Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин назвав жартом своє повідомлення про припинення вогню в Бахмуті
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин назвав жартом своє повідомлення про припинення вогню в Бахмуті

Лідер російських найманців Євген Пригожин назвав військовим гумором свої слова про припинення артилерійського вогню поблизу Бахмута.

27 квітня 2023, 16:47
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Власник ПВК "Вагнер" 27 квітня повідомив, що зупинить ведення артилерійського вогню через приїзд журналістів зі Сполучених Штатів. Однак згодом Євген Пригожин назвав свої слова жартом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

Пригожин назвав жартом своє повідомлення про припинення вогню в Бахмуті

Євгеній Пригожин. Фото з відкритих джерел

У мережу потрапив аудіозапис, де Євген Пригожин заявив, що не буде вести вогонь з артилерії через приїзд американських журналістів на територію поблизу Бахмута. Власник групи "Вагнера" заявив, що таке рішення прийнято аби журналісти змогли відзняти матеріал та безпечно повернутись додому та додав, що "преса – це святе".

Однак згодом з'явився повний аудіозапис, де лідер російських найманців сказав, що попередня його заява була лише військовим жартом.

"Хлопці, це військовий гумор. Гумор, і більше нічого... Це був жарт", — говорить Пригожин на аудіозаписі.

У повідомленні Євген Пригожин розповів також, що американських журналістів до Бахмуту нібито буде супроводжувати командир однієї з бригад Збройних сил "України" з позивним "Цербер".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, Пригожин відповів чи стоїть "Вагнер" за стратою українського військового. Російський бізнесмен заперечив цю інформацію, однак докази про вбивство українського полоненого вказують на причетність "Вагнера".

Також "Коментарі" писали, як вплинула жорстока страта військовополоненого на бажання українців воювати. Більшість опитаних респондентів вказали, що воєнні злочини російських найманців та армії тільки посилюють бажання українців йти до Збройних сил та звільняти тимчасово окуповані території України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини