Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи вплинула жорстока страта військовополоненого на бажання українців воювати: опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вплинула жорстока страта військовополоненого на бажання українців воювати: опитування

Більшість громадян вважає, що жорстоке вбивство українського військового збільшило дух українців воювати проти російської армії.

18 квітня 2023, 13:36
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

11 квітня в мережу потрапило відео, де українському військовому відрізають голову. Такі дії російських військову шокували громадськість в Україні та світі. Проте на скільки такі жорстокі дії вплинули на бажання українців приєднатись до ЗСУ повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дослідження Active Group.

Чи вплинула жорстока страта військовополоненого на бажання українців воювати: опитування

Російська агресія щодо українського військового. Фото з відкритих джерел

Жахливий відеозапис викликав в українців гнів, ненависть, сум та страх. Президент України зазначив, що ці звірі так легко вбивають, маючи на увазі російських військових. Тоді як європейські лідери вказували, що за такі злочини винні особи мають понести покарання, а очільник МЗС України Дмитро Кулеба назвав Росію гіршу за терористичну організацію ІДІЛ. У Кремлі зазначили, що злочин жахливий, проте відео потребує перевірки на правдивість.

Компанія Active Group провела дослідження, де з'ясувала, як таке відео вплинуло на бажання українців приєднатись до лав Збройних сил України.

25,1% опитаних зазначили, що істотно збільшують бажання приєднатись до ЗСУ. Ще 18,3% відповіли, що істотно збільшують. Протилежну думку мали 7,3% українців які обрали варіант трохи зменшують та 9,4% — істотно зменшують. 21,4% вказали, що жорстока страта військовополоненого не змінює вступити до української армії.

Чи вплинула жорстока страта військовополоненого на бажання українців воювати: опитування - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чи ефективно діяла українська економічна влада у період війни. Опитування вказує на те, що думки українців розділились у цьому питанні.

Також "Коментарі" писали, що Євген Пригожин відповів, чи стоїть "Вагнер" за стратою українського військовополоненого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/pulsweek/123
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини