Головна Новини Суспільство Війна з Росією Пригожин відповів чи стоїть Вагнер за стратою українського військового
commentss НОВИНИ Всі новини

Пригожин відповів чи стоїть Вагнер за стратою українського військового

Євген Пригожин вважає, що найманці з групи "Вагнера" не причетні до страти українського полоненого.

12 квітня 2023, 17:00 comments7479
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник приватної військової компанії "Вагнера" Євген Пригожин стверджує, що його найманці не стоять за стратою українського військового, якому відрізали голову. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Пригожин відповів чи стоїть Вагнер за стратою українського військового

Євгеній Пригожин. Фото з відкритих джерел

Російські соцмережі повідомляють, що відео де українському полоненому відрізають голову було зняті поблизу Бахмута. Тому підозри у такий злочинних діях впали на найманців групи "Вагнера", які ведуть бойові дії поблизу українського міста. Пригожин відреагував та заперечив таку діяльність своїх найманців.

"Я дивився це відео. Це погано, коли людям відрізають голови, але я не знайшов нічого, що підтверджує те, що це відбувається під Бахмутом і що в цьому беруть участь бійці "Вагнера", – повідомив Пригожин.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, реакцію Кремля на відео зі стратою українського полоненого. Прессекретар президента Росії Дмітрій Пєсков називає відео жахливим, проте має сумніви у його правдивості. Речник Кремля сказав, що "у світі фейків, де ми живемо, потрібно перевірити правдивість цієї зйомки".

Також "Коментарі" писали про міністра закордонних справ Литви Габріелюса Ландсбергіса, який назвав єдине місце, де можна говорити з президентом Росії Володимиром Путіним - Міжнародний кримінальний суд в Гаазі. Очільник МЗС Литви нагадав, що розмови з Володимиром Путіним були під час нападу РФ на Грузію у 2008, а також з анексією Криму у 2014. Тому, на його думку, розмови з російським диктатором не приведуть до позитивного результату вирішення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини