Головна Новини Суспільство Війна з Росією Нові докази про вбивство українського полоненого вказують на причетність «Вагнера»
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові докази про вбивство українського полоненого вказують на причетність «Вагнера»

Правозахисник Володимир Осєчкін стверджує про причетність групи Вагнера до вбивства українського полоненого

13 квітня 2023, 11:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Засновник правозахисної організації Gulagu.net Володимир Осєчкін заявив, що за вбивством українського військовополоненого, якого обезголовили російські військові, ймовірно, стоять найманці з групи "Вагнера". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Youtube-канал "Ходорковский LIVE".

Нові докази про вбивство українського полоненого вказують на причетність «Вагнера»

Найманець групи "Вагнера". Фото: DADO RUVIC/REUTERS

Російський правозахисник Володимир Осєчкін сказав в ефірі, що його організація зв’язалась з колишнім командиром одного з загонів групи "Вагнера" та відправили відео зі стратою українського полоненого. Ексвагнерівцем виявився Андрій Медведєв, який перебуває у депортаційній в'язниці у Швеції.

"Він його подивився кілька разів. І він однозначно впізнає там своїх колег — бійців ПВК "Вагнера" за характерними позивними, за тим, як вони розмовляють, за тим, що вони озвучують по раціях, та за іншими моментами", — повідомив Осєчкін.

Володимир Осєчкін також заявив, що надасть винагороду у розмірі три тисячі євро за інформацію, яка допоможе впізнати вбивцю та його спільника, що знімав це на камеру. Правозахисник згадав про інші подібні злочини найманцями "Вагнера", які здійснювались в Сирії, зокрема вбивство полоненого кувалдою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Євген Пригожин відповів чи стоїть "Вагнер" за стратою українського військового, якому відрізали голову.

Також "Коментарі" писали про реакцію Росії на відео зі стратою українського військового. Речник Кремля Дмітрій Пєсков заявив, що відео жахливе, проте додав про необхідність перевірки відео на правдивість, адже, за його думкою, це може бути фейком проти Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини