Головна Новини Суспільство Війна з Росією Повинні бути швидкі рішення: із чим Умєров негайно звернувся до союзників
commentss НОВИНИ Всі новини

Повинні бути швидкі рішення: із чим Умєров негайно звернувся до союзників

Рустем Умєров після ракетної атаки закликав союзників до швидких рішень щодо надання Україні ППО

8 липня 2024, 14:35
Поділіться публікацією:

Сьогоднішній акт тероризму з боку росіян вкотре підтвердив, що Україна потребує швидких рішень союзників щодо надання додаткових систем ППО. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у Facebook зробив міністр оборони України Рустем Умєров.

Повинні бути швидкі рішення: із чим Умєров негайно звернувся до союзників

Рустем Умєров. Фото: з відкритих джерел

"Наших оборонних можливостей все ще недостатньо. Ми потребуємо швидких рішень союзників щодо надання додаткового озброєння для захисту неба та цивільного населення. Нам потрібно більше систем ППО", — заявив глава Міноборони.

При цьому міністр додав, що влада продовжує працювати над тим, щоб обіцяні партнерами установки прибули до України якнайшвидше.

"Шукаємо можливості залучити додаткові системи", — наголосив міністр.

Зазначимо, країна-агресор 8 липня здійснила черговий акт тероризму проти мирних громадян України, завдавши ракетних ударів по ряду мирних міст. За інформацією Повітряних сил ЗСУ, було зафіксовано понад 40 пусків ракет різного типу.

Цікаво, що російські окупанти одразу ж поширили в мережі інформацію, що удар по дитячій лікарні Охматдит був пов'язаний із тим, що там проходила якась нарада. Про це пише у Фейсбуці військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

"Тобто вони відкрито визнають, що удар по дитячій лікарні був цілеспрямованим і виправдовують це якоюсь "нарадою"! Серйозно?", — зазначає експерт.

Коваленко нагадав, що два тижні тому було завдано удару по Харкову бомбами, що планують, і тоді російські пабліки так само відкрито заявляли, що метою був госпіталь.

Читайте також на порталі "Коментарі" — масована атака РФ: у Києві продовжує зростати кількість загиблих та поранених.

Також видання "Коментарі" повідомляло – діти в крові: окупанти потрапили до однієї з найвідоміших дитячих лікарень у Європі (ФОТО)




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини