Головна Новини Суспільство Війна з Росією Потужний врив потрапив на відео: у Запорізькій області злетів у повітря російський склад боєприпасів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Потужний врив потрапив на відео: у Запорізькій області злетів у повітря російський склад боєприпасів (ВІДЕО)

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

2 липня 2022, 19:45 comments1699
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Запорізькій області знищено черговий склад боєприпасів російської армії. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

Потужний врив потрапив на відео: у Запорізькій області злетів у повітря російський склад боєприпасів (ВІДЕО)

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними СтратКому, у Запорізькій області було знищено ворожий склад із боєкомплектом.

" Привіт від українських гармашів і пана "Ленд-ліза", — пише СтратКом. Збройних сил.

Також було опубліковано відео з місця подій. На кадрах зафіксовано момент потужного вибуху.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зеленський розповів про нову тактику Росії війну і пояснив, чому вона не спрацює. У ВП наголосили, що таким чином окупанти намагаються тиснути на Київ, аби той пішов на умови Москви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що авіація РФ " дуже добре потрапила " за своїми ж позиціями на Херсонщині, – радник голови ВП. Кількість втрат ворога внаслідок цього "дружнього вогню" поки що встановлюється. Олексій Арестович розкрив подробиці. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на півдні у окупантів все у вогні: ЗСУ знищили десятки росіян, склади боєприпасів та техніку. На Південному напрямі ЗСУ продовжують наступати. Українські військові парними нальотами завдали ударів по складах боєприпасів. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Кремль готується до тривалої війни в Україні: до Держдуми подано відповідний законопроект. Через війну в Україні Кремль готує економіку до "особливих зобов'язань". Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини