Головна Новини Суспільство Війна з Росією Потужний удар по позиціях окупантів поблизу Маріуполя: рахунок на десятки
commentss НОВИНИ Всі новини

Потужний удар по позиціях окупантів поблизу Маріуполя: рахунок на десятки

Україна ударила по базі росіян у селищі Юр'ївка Донецької області

14 серпня 2023, 12:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко розповів про вибухи у селищі Юр'ївка Донецької області. За словами Андрющенка від "бавовни" постраждало багато окупантів, а "рахунок йде на десятки". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на допис Андрющенка у Telegram-каналі.

Потужний удар по позиціях окупантів поблизу Маріуполя: рахунок на десятки

ЗСУ вдарили по російських окупантах. Фото: Петро Андрющенко

За словами радника міського голови Маріуполя удар, який призвів до вибуху відбувся по табору "Хвиля", де базувались російські окупанти. За словами Андрющенка постраждали лише російські військові.

"Жодний місцевий не постраждав, якщо не вважати вікна постраждалими. Проте окупантів рахунок на десятки вже. Просто прекрасно", — повідомляє Андрющенко.

Радник міського голови вказує, що росіяни спочатку намагались приховати факти вибуху. Потім окупанти хотіли розповісти свою версію подій, де б вказали, що нібито загинули всі місцеві мешканці через український удар. Тому росіяни публікують лише обрізані фото.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в тимчасово окупованому селищі Урзуф, поблизу Маріуполя, після сутички з російською військовою комендатурою п'яні кадирівці відкрили вогонь та вбили російських солдатів і цивільних місцевих мешканців.

Також "Коментарі" повідомляв, що у Міноборони обережно натякнули на звільнення нового населеного пункту в Донецькій області. Російські військові почали активно вказувати, що під тиском українських сил вони змушені відступити. Звільнене селище ще більше надає Україні переваги для подальших позитивних дій у наступі та спробі відрізати сухопутний коридор до Криму, яким користуються російські військові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини