Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стрілянина під Маріуполем: кадирівці відкрили вогонь по російським військовим
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрілянина під Маріуполем: кадирівці відкрили вогонь по російським військовим

В тимчасово окупованому селищі Урзуф після сутички з російською військовою комендатурою п'яні кадирівці відкрили вогонь та вбили солдатів і цивільних.

13 серпня 2023, 13:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Поблизу окупованого Маріуполя, в селищі Урзуф відбулась стрілянина між кадирівцями та російськими військовими. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі радник мера Маріуполя Петра Андрющенка.

Стрілянина під Маріуполем: кадирівці відкрили вогонь по російським військовим

Кадирівці. Фото з відкритих джерел

За словами Андрющенка кадирівці приїхали на в окуповану частину України для відпочинку в курортному селищі Урзуф. Між кадирівцями та російськими окупантами виник конфлікт у ході якого вони почали зривати погони один з одного. Крім того, кадирівці були у стані алкогольного сп’яніння.

Радник мера Маріуполя вказує, що сутичка переросла у "дуже серйозну перестрілку" в наслідок якої загинули російські військові та цивільне населення. Андрющенко розповідає про щонайменше про сімох розстріляних цивільних.

"Окрім русні розстріляли цивільних. Відомо про загиблих двох дівчат підлітків, чотири хлопці та жінку", — пише Петро Андрющенко.

Наразі російська окупаційна адміністрація нікого не впускає та не випускає з селища Урзуф, де відбулась стрілянина.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські елітні бійці здійснили спецоперацію і викрали російського командира. Спецпризначенці форсували Дніпро та під прикриттям масивного ракетного удару по російським позиціям захопили росіян. Крім того, українські бійці викликали російське підкріплення, яке потрапило у пастку.

Також "Коментарі" писали про росіян, які стверджують, що здали свої позиції та виходять з важливого напрямку. Цей напрямок фахівці з Інститут вивчення війни називають одним з головних українського наступу. Вдалі дії на ньому дозволять заблокувати постачання ресурсів до Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

13 серпня 2023, 12:16

Мусульманам алкоголь заборонено. Наші корумповані владні хабарники забрехались зовсім.


Новини