Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Поставили навколішки, трьох поранили": у окупантів продовжуються міжетнічні конфлікти - перехоплення розмови
commentss НОВИНИ Всі новини

"Поставили навколішки, трьох поранили": у окупантів продовжуються міжетнічні конфлікти - перехоплення розмови

Окупанти стріляють по своїх

2 серпня 2022, 17:36 comments1088
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Служба безпеки України перехопила чергову телефонну розмову окупантів. Відео було опубліковано на офіційній сторінці СБУ у соціальній мережі Facebook.

"Поставили навколішки, трьох поранили": у окупантів продовжуються міжетнічні конфлікти - перехоплення розмови

Армія РФ

Після зміцнення позицій ЗСУ в армії РФ почастішали конфлікти на етнічному ґрунті. Про це свідчить нова телефонна розмова російських загарбників, яку перехопила СБУ.

Окупант розповідає, як п'яний тувинець із 55-ї бригади Росії відкрив вогонь по командиру розвідувального батальйону. "Потерпілий" у відповідь відправив БТР з особовим складом до 55 бригади для "показового приборкання" непокірних.

"Вони на БТРі приїхали, нах, трьох затрьохсотили, нах, або скільки там людей. Решту всіх на коліна поставили і сказали: "Вибачайтеся, під*ри, поки ми вас не розхур*или, коротше…" – розповідає очевидець.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Росія публічно звинуватила США у участі у війні на боці України. У Москві заявили, що Київ та Вашингтон разом визначають, за якими цілями бити.

Читайте також, що "О, фосфор полетів": окупанти розповідають своїм родичам, що вони використовують заборонені боєприпаси. Українські розвідники перехопили розмову окупанта.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Кабміні назвали регіон, де розпочалася обов'язкова евакуація. Перший поїзд прибув сьогодні вранці до Кропивницького. Жінки, діти, люди похилого віку, багато маломобільних.

Також "Коментарі" інформували вручення повісток , на АЗС, блок-постах, вулиці: чи це законно – чи можна оскаржити. Експерти розповіли, де за законом можуть вручати повістки та які є нюанси у законодавстві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини