Головна Новини Суспільство Війна з Росією Полум'яне "привіт" ворогові: українські воїни розгромили техніку окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Полум'яне "привіт" ворогові: українські воїни розгромили техніку окупантів (ВІДЕО)

За тиждень було знищено дев'ять одиниць ворожої техніки

7 серпня 2022, 15:32
Поділіться публікацією:








Полум'яне "привіт" ворогові: українські воїни розгромили техніку окупантів (ВІДЕО)

Фото з відкритих джерел

Українські військові продовжують хоробро захищати свою землю, знищуючи російських окупантів та їхню військову техніку. Ефектне відео розгрому техніки ворога опублікували на YouTube-каналі Служби безпеки України.

За інформацією джерела, за останній тиждень військовим контррозвідникам СБУ вдалося знищити дев'ять одиниць бойової техніки Росії. Результат своєї блискучої роботи військові показали у відео.

"Тому українські захисники передають ворогам полум'яний "привіт" і просять поставити пісню про "сон, який сниться щоночі". Звичайно ж страшний. Бо на всіх окупантів чекає справжній жах, поки вони залишаються на українській землі. Працюємо далі до повної Перемоги! Слава Україні !", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, що українські військові завдали чергового удару по ворожій техніці. У Мережі було   опубліковано ефектне відео знищення російського танка з Javelin . Після влучного удару танк окупантів буквально розлетівся на частини.

Також портал "Коментарі" писав про те, що мешканців двох областей України просять терміново евакуюватись будь-якими можливими способами . За словами віце-прем'єра Ірини Верещук, ЗСУ незабаром планує проводити наступальні дії у цих сферах. На щастя, завдяки допомозі волонтерів людям вдається залишити області. Так, за останню добу виїхало понад 5000 осіб.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що експерти висловили свою думку щодо того, коли в Україні може закінчитися війна , а також про те, що на це насамперед впливатиме. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини