Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк розповів, чим має закінчитися війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк розповів, чим має закінчитися війна

На думку Подоляка, всі «компроміси» матимуть катастрофічні наслідки для людства

27 серпня 2022, 14:40
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк на своїй сторінці у Twitter висловив свою думку щодо того, чим має закінчитися війна в Україні.

Подоляк розповів, чим має закінчитися війна

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Подоляк вважає, що логічним результатом завершення війни має стати військова поразка Росії та повернення всіх наших територій.

"Ця війна має закінчитися одним шляхом: військовою поразкою Росії, поверненням територій України, трибуналом над злочинцями, початком трансформації Росії", — сказав радник голови ВП.

Також Подоляк підкреслив, що для досягнення цієї мети не менше зброї потрібна воля до перемоги. Усі "компроміси" матимуть катастрофічні наслідки для людства.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що в підвалах на ЗАЕС окупанти влаштували тортури. Російські загарбники використовують для знущань з людей струм, задушення через целофанові пакети, і навіть інші види тортур. Викрадають військові Росії переважно волонтерів, активістів та місцевих, які не підтримують "російський світ". Деталі читайте в нашому матеріалі.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що російська армія зазнає величезних втрат в Україні - від цього Кремлю доводиться збільшувати чисельність війська. Докладніше про те,   як Кремль заповнить резерви, читайте у нашому матеріалі.


Сайт "Коментарі" писав про те, що міністр із питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомила про можливу евакуацію людей із кількох областей України. Вона наголосила, що евакуйовані можуть розраховувати на допомогу від держави. Крім того, для людей, яких евакуювали, передбачено виплати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини