Головна Новини Суспільство Війна з Росією У підвалах на ЗАЕС окупанти влаштували тортурну
commentss НОВИНИ Всі новини

У підвалах на ЗАЕС окупанти влаштували тортурну

Окупанти використовують для знущань з людей струм, задушення через целофанові пакети, а також інші види тортур

26 серпня 2022, 13:05
Поділіться публікацією:

Російські загарбники викрадають людей на території тимчасово окупованої частини Запорізької області. Своїх жертв окупанти відвозять до підвалів ЗАЕС, де їх допитують і катують. Про це повідомляється на сторінці організації "Східна правозахисна група".

У підвалах на ЗАЕС окупанти влаштували тортурну

Запорізька атомна електростанція. Фото - Facebook

За інформацією джерела, велику кількість нових випадків викрадень людей було зафіксовано в Енергодарі. В основному жертвами окупантів є активісти, волонтери, підприємці, а також місцеві жителі, які підтримують "російський світ".

"Затриманих відвозять у підвали ЗАЕС, де надалі піддають тортурам – виливають під ноги розчин хлору в закритій камері, використовують тортури струмом, використовують удушення через целофанові пакети тощо", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за інформацією місцевих жителів, з території ЗАЕС неодноразово виїжджали мікроавтобуси з великими чорними мішками.

"Як пояснили очевидці — це запаковані тіла, які вивозили їх у напрямку Кам'янки-Дніпровської", — пише джерело.

Також у повідомленні йдеться, що зараз готується якась "піар-акція" окупантів. Поранених військовослужбовців окупаційних військ розміщують у місцевому пологовому будинку, їх перевдягають у цивільні речі та знімають у роликах для пропаганди РФ.

Раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що ЗАЕС повністю відключено від енергомережі. Через пожежі на золовідвалах Запорізької ТЕС двічі відключалася четверта лінія зв'язку ЗАЕС з енергосистемою України.

Також портал новин "Коментарі" писав про те, що Путінський режим, який зробив з Росії країну-терориста, тепер відвертою брехнею намагається виставити Україну в негативному світлі, щоб нав'язати світові нову маніпуляцію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

77777

26 серпня 2022, 13:36

Развратные девки жаждут секса - приди и сними (без денег и подарков), просто секс, вот ---- https://tinylink.is/devka


Новини