Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк пояснив, чому війна з Росією не буде тривати довгі роки
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк пояснив, чому війна з Росією не буде тривати довгі роки

Михайло Подоляк вказав на основні фактори, які унеможливлюють довготривалу війну з Росією.

9 липня 2023, 10:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк розповів, що через військові ресурси Росії та України війна не може бути довготривалою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Meduza.

Подоляк пояснив, чому війна з Росією не буде тривати довгі роки

Радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Радник керівника ОП в інтерв’ю відповів на питання, чи може війна затягнутись на довгі роки, адже деякі військові аналітики вважають, що жодна зі сторін не зможе переламати хід війни.

"Це спекулятивні оцінки, які не стосуються реальності. Ця війна не може затягтися на роки — з боку ресурсів сторін це неможливо", — відповів Подоляк.

Михайло Подоляк пояснює, що ресурсні можливості України поступово зростають. Україна повільно отримувала необхідні компоненти для військових дій, однак згодом цей процес пришвидшиться. За словами Подоляка до війни західні партнери не потребували виготовлення великої кількості боєприпасів, однак після вторгнення змінилось сприйняття щодо військово-промислового комплексу у країнах Заходу. Таким чином вони нарощують своє виробництво, яке з часом потрапить в Україну.

Радник керівника Офісу президента паралельно вказує на ситуацію в Росії, ресурси якої постійно скорочуються. Подоляк вважає, що Росія витратила на війну майже усі свої ресурси, а через санкції їй складно поповнювати чи виготовляти ракети та іншу військову техніку. Окрім того, Росія повинна з великою надбавкою купувати якісь запчастини для виробництва, що негативно позначатиметься на економічному стані РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Подоляк назвав чотири причини, чому з Росією не можна домовлятись.

Також "Коментарі" писали про радника голови ОП Михайла Подоляка, кий вказав на дату, коли закінчиться війна в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

9 липня 2023, 10:01

Так так, а країна Баг буде як Франція. Діаспора допоможе, золото Полуботка знайдемо. Нарешті отримали сучасного Мойсея, який дивами свого юдейського Бога припинить 33 річну полосу православних невдах. Ось, майже зараз, з 24 серпня 2*** року і почнеться.


Новини