Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк назвав чотири причини, чому з Росією не можна домовлятись
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк назвав чотири причини, чому з Росією не можна домовлятись

Радник голови ОП Михайло Подоляк звернувся до міжнародної спільноти та вказав на чотири аргументи, через які не слід домовлятись з Росією.

28 червня 2023, 18:13
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що Росія на сьогодні є "абсолютно не переговорним" гравцем на світовій арені. Як приклад цього він наводить чотири аргументи. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Подоляка.

Подоляк назвав чотири причини, чому з Росією не можна домовлятись

Радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Український чиновник вважає, що міжнародній спільноті не слід витрачати час на "самообман та ілюзії" у спробах домовитись з Росією. Подоляк аргументує це чотирма пунктами.

1. Путін слабкий. Подоляк пояснює, що режим Путіна та його вертикаль зараз слабкі і згодом можуть з'явитись нові керівники.

2. Путін завжди бреше. Як приклад Подоляк згадує нещодавні заяви президента Росії у яких він повідомив про щорічне державне фінансування вагнерівців на близько мільярд доларів. Хоча раніше Путін стверджував, що це повністю незалежна організація і держава не має до неї відношення.

3. Воєнні злочини Росії. Радник голови ОП вказує на те, що Росія відчуває "власну фізичну смертність" тому продовжує терористичні атаки по Україні. Зокрема і по Краматорську, де російська ракета влучила у місцеву піцерію та вбила 10 людей, серед яких були і діти.

"Терористичний метод війни проти цивільного населення – єдиний інструмент самопереконання Росії у власній спроможності", — пише Михайло Подоляк.

4. Недотримання міжнародного права. Останнім аргументом Подоляк називає ігнорування Росією міжнародних інституцій та права. Росія не здатна дотримуватись домовленостей, поки її керівництво не відповість за злочини та не оновиться.

"Завдання світу сьогодні – прискорити руйнацію путінського режиму. Час обговорювати моделі постпутінської Росії", — вважає Подоляк та додає, що є потреба "придивлятися до наступників".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Подоляк відреагував на скандальні заяви Орбана. Угорський лідер заявив, що Україна не зможе перемогти Росію та відмовився назвати Путіна воєнним злочинцем.

Також "Коментарі" писали, що радник голови ОП прогнозує розпад Росії та назвав ймовірну дату закінчення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини