Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк назвав ймовірну дату закінчення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк назвав ймовірну дату закінчення війни

Радник голови ОП Михайло Подоляк вказав на дату, коли закінчиться війна в Україні та розповів про статус Путіна у міжнародній політиці.

15 червня 2023, 13:37 comments13896
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк вважає, що війна закінчиться раніше 2024 року та вказав на статус Путіна у міжнародній політиці. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на слова Подоляка в ефірі національного телемарафону.

Подоляк назвав ймовірну дату закінчення війни

Радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк прогнозує завершення війни до 2024 року, однак вказує, що остаточні результати залежатимуть від вдалих дій української армії.

"Війна закінчиться, швидше за все, раніше 2024 року. Дочекаймось результатів наших Збройних сил, які дадуть нам ці результати, а тоді займемося плануванням", — сказав Подоляк.

За словами Подоляка президент РФ може очікувати "всього, що завгодно", проте в кінцевому випадку отримає юридичні проблеми. На думку радника голови ОП вони будуть реалізовані швидше ніж закінчаться вибори президента у США, що заплановані на 2024 рік.

В кінці Подоляк вказав на статус Путіна у міжнародній політиці зазначивши, що російський президент зник з глобальної політики як суб’єкт.

"Незалежно хто буде президентом у демократичних країнах, ніхто не підтримуватиме абсолютно відвертий геноцидний режим Путіна. Путін обнулений повністю. Тобто в самій Росії він ще на щось впливає, але з погляду глобальної політики, Путіна як суб'єкта не існує", – зазначив радник голова ОП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про заяви Путіна у яких він визнав, що Росія має проблеми з військовою технікою та вказав на обладнання, яке не вистачає армії РФ.

Також "Коментарі" писали, що у Зеленського відреагували на заяви Олександра Лукашенка щодо ядерної зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини