Головна Новини Суспільство Війна з Росією Подоляк прогнозує розпад Росії через дії Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Подоляк прогнозує розпад Росії через дії Путіна

Путін пришвидшив історичний процес розпаду Росії, після якого країна втратить вплив на світову політику.

19 червня 2023, 18:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що Володимир Путін пришвидшив процеси розпаду Російської Федерації. У підсумку країна буде менша не лише за площею, але й за своїм впливом на міжнародній арені. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання РБК-Україна.

Подоляк прогнозує розпад Росії через дії Путіна

Радник голови ОП Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк стверджує, що наразі відбуваються історичні процеси з розвалу Росії, які пришвидшені діями Путіна. Радник голови ОП вказує на "план Путіна, який включає руйнацію класичної імперської Росії". Однак Путін це робить несвідомо, адже знаходиться в бульбашці та не розуміє ситуації у світі. Таким чином Подоляк прогнозує розпад РФ.

"Росія має бути набагато більш компактною країною, займати набагато меншу глобальну позицію. Відповідно, низка етнічних регіонів може від'єднатись – це те, що не було зроблено в 1991 році", — вважає Подоляк.

Окрім того, за словами Подоляка, Росія після трансформації не буде глобальною силою на міжнародній арені.

"Буде країна зовсім іншого рівня, вона вже не буде в G8, G20, навряд чи вона буде в Раді Безпеки ООН, навіть попри те, що це ядерна держава", — говорить Михайло Подоляк.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що радник голови ОП Михайло Подоляк вказав на дату, коли закінчиться війна в Україні та розповів про статус Путіна у міжнародній політиці.

Також "Коментарі" писали про президента Чехії Петра Павела, який вважає, що потрібно стежити за росіянами за кордоном. За його словами вони можуть становити загрозу для західного суспільства, адже керівництво РФ постійно погрожує іншим країнам.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини