Головна Новини Суспільство Війна з Росією Поблизу Херсона в небо здійнявся величезний стовп чорного диму: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Поблизу Херсона в небо здійнявся величезний стовп чорного диму: що відомо

Що стало причиною сильної пожежі в районі Чорнобаївки наразі невідомо

28 липня 2022, 15:50 comments1801
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Неподалік тимчасово окупованого Херсона піднімається густий чорний дим. Про це повідомив радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у своєму офіційному Telegram-каналі.

Поблизу Херсона в небо здійнявся величезний стовп чорного диму: що відомо

Пожежа. Іллюстрація

Як стало відомо, у Мережі розповсюджуються фото сильної пожежі неподалік Херсона. Геращенко пише, що просто зараз густий чорний дим розвивається над Чорнобаївкою. Що стало причиною пожежі наразі невідомо.

"Місцеві паблики пишуть, що прямо зараз щось дуже горить у районі Чорнобаївки", — повідомляє Геращенко.

Також Геращенко опублікував фото, на яких, як стверджується, знято пожежу в районі Чорнобаївки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що до оррупціонерів приготуватися : чого чекати від нового глави САП — чому Захід таки дотиснув ВП. На посаду голови САП Клименко схвалив новий генеральний прокурор Андрій Костін одразу після свого призначення.

Читайте також про те, що Лукашенко загрожує, але з лячно боїться війни в Україні – чому настав час ЗСУ бити по Білорусі. Путін продовжує використовувати територію Білорусі у війні проти України – все це за мовчазної згоди самого Лукашенка та мільйонів білорусів.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що не лише Херсонщина : у Кабміні закликали мешканців ще однієї області терміново евакуюватись. Віце-прем'єр зазначила, що люди можуть залишитися без світла, води та тепла.

Також "Коментарі" інформували про те, що як США допомогти Європі позбутися газового зашморгу Путіна – чому країни ЄС уже захиталися. Головний внесок, який можуть зробити США у якнайшвидше завершення газової кризи в Європі — це посилення військової допомоги Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини