Головна Новини Суспільство Війна з Росією План закінчення війни в Україні: Борис Джонсон хоче взяти Трампа "на слабо"
commentss НОВИНИ Всі новини

План закінчення війни в Україні: Борис Джонсон хоче взяти Трампа "на слабо"

Борис Джонсон хоче показати Дональду Трампу, що швидко закінчити війну буде складно, а єдиним варіантом цього стане збільшення військової допомоги Україні.

22 липня 2024, 14:00 comments2232
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Колишній прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон розповів про своє бачення мирного плану закінчення війни в Україні від Дональда Трампа. Політтехнолог та співзасновник Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький вважає такі заяви Джонсона "фантазіями" та спробою взяти Трампа "на слабо".

План закінчення війни в Україні: Борис Джонсон хоче взяти Трампа "на слабо"

Борис Джонсон та Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Олексій Голобуцький стверджує, що викладенні тези Джонсона про план Трампа мають суттєві похибки щодо Путіна з яким Захід міг би домовитись, а російський диктатор закінчив би війну в Україні та розповів про виконання своїх цілей.

"Для підсолоджування пілюлі Путіну Джонсон пропонує певний захист прав російськомовного населення України, як я й прогнозував – вони не бачать в цьому жодної стратегічної загрози нашій нацбезпеці. Джонсон вважає, що це дозволить Путіну проголосити, що "цілі СВО досягнуто". Насправді, звісно, ні. От тут якраз раціональні плани переходять в розряд фантазій", — говорить Голобуцький.

За його словами Джонсон оцінює Росію як цивілізовану державу та ігнорує обіцянки кремля про перемир’я, а також заяви про бажання повністю знищити Україну. Однак, експерт наголошує, що головна ідея статті Джонсона, це показати, що легкого рішення закінчення війни в Україні не має, а єдиний варіант – це "накачування України зброєю по максимуму". За словами Голобуцького, таким чином, це стане примусом Путіна відмовитись від війни.

"В підсумку Джонсон просто пробує взяти Трампа на слабо і на лестощі: мовляв, план нелегкий, знадобиться сила, рішучість і сталеві нерви, але "Трамп показав, що має все для втілення цього в життя"", — стверджує Голобуцький.

Більше думок експертів про мирний план Трампа викладений колишнім прем’єром Великої Британії читайте у статті: "План Трампа щодо завершення війни в Україні: що стоїть за одкровеннями Джонсона".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський відреагував на мирний план Трампа щодо швидкого закінчення війни.

Також "Коментарі" писали про колишнього радника Трампа, який назвав ідеї лідера республіканців "поганими новинами для України".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини