Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів про простий варіант закінчити війну в Україні за 24 години
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів про простий варіант закінчити війну в Україні за 24 години

Володимир Зеленський заявив, що Україна не прийме план Трампа, який передбачає швидке закінчення війни з втратою територій, але без санкцій та трибуналу для Путіна.

21 липня 2024, 15:15 comments2566
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський прокоментував "мирний план" кандидата в президенти США Дональда Трампа, який передбачає закінчити війну в Україні за 24 години. Зеленський пояснив його основні деталі та вказав, чи згодна Україна піти на такі поступки.

Зеленський розповів про простий варіант закінчити війну в Україні за 24 години

Володимир Зеленський про "мирний план" Трампа. Фото: інтерв'ю BBC

Володимир Зеленський в інтерв’ю BBC розповів, що означає "мирний план" Трампа щодо швидкого закінчення війни в Україні.

"Якщо він хоче зробити це за 24 години, простим варіантом буде підштовхнути нас платити. Тому що зрозуміло як це зробити. Це означає просто зупинитись, віддати і забути. Без санкцій, без нічого. Путін забере території, Путін створить перемогу для свого суспільства, і все. Ніхто не сяде у в’язницю, жодної відповідальності, жодного трибуналу, геть нічого", — сказав Зеленський.

Президент Зеленський вважає, що Україна не піде на такі умови закінчення війни. Крім того, за словами Зеленського, Україну ніхто не змусить це зробити, зокрема і Дональд Трамп.

"Це дуже простий шлях. Але ми ніколи на це не підемо. Ніколи! Не існує жодної людини у світі, яка може примусити нас це зробити. Ми достатньо сильні, і ми це показали. Росіяни вбили стількох людей, як це забути. Ми не можемо забути цього. Ми не можемо пробачити, і не пробачимо", — додав президент.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній радник Трампа Джон Болтон розповів про його план закінчити війну в Україні. За словами американського політика, це "погані новини для України". Болтон вважає, що Трамп піде на поступки Путіну, а Росія вийде переможцем з війни.

Також "Коментарі" писали, що Трамп зробив нову заяву щодо закінчення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини