Головна Новини Суспільство Війна з Росією Трамп зробив нову заяву щодо закінчення війни в Україні: що пообіцяв
commentss НОВИНИ Всі новини

Трамп зробив нову заяву щодо закінчення війни в Україні: що пообіцяв

Дональд Трамп дав обіцянку швидко закінчити війну в Україні та запобігти третій світовій війні у разі його перемоги на виборах президента США.

21 липня 2024, 09:55 comments2721
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кандидат в президенти США Дональд Трамп виступив на першому після спроби його вбивства мітингу в Мічигані, де зробив заяву щодо війни в Україні. Трамп, повторив свої заяви про готовність закінчити війну в Україні ще до своєї інавгурації у разі перемоги на президентських виборах у США.

Трамп зробив нову заяву щодо закінчення війни в Україні: що пообіцяв

Трамп обіцяє швидко закінчити війну в Україні. Фото з відкритих джерел

Дональд Трамп виступив на мітингу перед своїми шанувальниками у Гранд-Рапідс, штат Мічиган. У своїй промові кандидат в президенти США заявив, що у разі перемоги на виборах зможе закінчити війну в Україні. Крім того, Трамп вважає, що він єдиний, хто це може зробити та запобігти глобальній війні.

"Ще до того, як я займу Овальний кабінет, невдовзі після того, як ми виграємо президентські вибори, я врегулюю цю жахливу війну між Україною та Росією. Я єдиний, хто може зробити таку заяву: я запобіг третій світовій війні", — сказав Трамп.

Дональд Трамп кілька разів висловлював подібні заяви про готовність швидко закінчити війну в Україні. За словами Трампа він добре знає Володимира Зеленського та Володимира Путіна і зможе змусити їх обох піти на мирні переговори щодо розв’язання конфлікту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський напередодні мітингу Трампа провів з ним телефонну розмову. За її підсумками президент України та кандидат в президенти США домовились про спільну зустріч на якій обговорять питання війни та спроб її закінчити.

Також "Коментарі" писали про колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона, який розкрив деталі мирного плану Дональда Трампа щодо закінчення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини