Головна Новини Суспільство Війна з Росією Підмосков'я та Севастополь атакують безпілотники
commentss НОВИНИ Всі новини

Підмосков'я та Севастополь атакують безпілотники

Рашисти відбивають атаки надводних безпілотників у Криму, а під Москвою впав БПЛА

24 квітня 2023, 09:50
Поділіться публікацією:

Цієї ночі Чорноморський флот РФ відбивав нічну атаку надводних безпілотників під Севастополем, всі служби міста перебувають у повній готовності. Про це у Telegram-каналі повідомив "губернатор" міста Михайло Развожаєв, передають "Коментарі".

Підмосков'я та Севастополь атакують безпілотники

Дрон, який впав під Москвою

Пізніше Развожаєв уточнив, що спробу атаки було здійснено о 3:30 (по Москві), при цьому один дрон знищили сили протипідводно-диверсійної оборони, а другий вибухнув сам. Telegram-каналу Mash написав із посиланням на очевидців про гучні вибухи, які чутні в місті, передає DW.

У Богородському міському окрузі Підмосков'я впав дрон. Інформацію підтвердили російському інформагентству ТАРС у силових структурах. Про падіння безпілотника повідомили також Telegram-канали Baza, Mash та Shot. Як зазначається, дрон упав неподалік Ногінська, БПЛА знайшла в лісі місцева мешканка. За інформацією Telegram-каналів, БПЛА було начинено 17 кг вибухівки. Йдеться про безпілотник UJ-22 Airborne українського виробництва. Дальність такого дрону становить до 800 км. Раніше такий безпілотник падав у районі газо-компресорної станції "Газпрому" у Коломенському районі Підмосков'я, що поблизу села Губастово нагадує видання "Нова газета Європа".

Тим часом, в окупованому Мелітополі знову ранкова "бавовна".

В ISW розповіли про плани окупантів щодо повного захоплення Бахмута.

А "вагнерівці" більше не беруть полонених - Євген Пригожин заявив, що російські бойовики більше не братимуть у полон українських захисників, натомість "вбиватимуть усіх на полі бою".

Вперше про те, що "вагнерівці" більше не братимуть полонених, колишній кухар Путіна заявив, реагуючи на аудіозапис, опублікований 23 квітня в Telegram-каналі "Розвантаження Вагнера".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини