Головна Новини Суспільство Війна з Росією Підготовка України до повернення Криму виявилась не надто таємною
commentss НОВИНИ Всі новини

Підготовка України до повернення Криму виявилась не надто таємною

Секретні плани України щодо військової кампанії в Криму вже не є таємними

22 листопада 2022, 19:30 comments2678
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Український генерал Володимир Гаврилов 19 листопада заявив британському каналу Sky News про можливий український контрнаступ на територію анексованого Криму. Генерал стверджує, що це станеться до кінця року. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Politico.

Підготовка України до повернення Криму виявилась не надто таємною

Україна готується повертати Крим. Фото: з відкритих джерел

Видання зібрало кілька інтерв’ю українських посадовців, які все більше підтверджують майбутній план з відвоювання Криму. Андрій Єрмак під час інтерв’ю з кореспонденткою Politico Луїзою Севаж зазначив, що впевнений в операції з повернення Криму. Також журналісти запитали віцепрем'єр-міністр України Ольгу Стефанишин про спільні плани українських та американських тактиків з повернення Криму. Стефанишина довго сиділа нерухомо і мовчала. Далі сказала, що такі плани.

Це не дивно, адже Зеленський вже кілька разів наголошував, що одна з умов миру з Росією це повернення всієї українських територій, включно з Кримом. Попри це, Politico наголошує, що це можуть бути фальшиві повідомлення від української влади. Подібні до тих, які українські політики робили перед контрнаступом говорячи про атаку на півдні, а самі вдала наступали на сході України.

Американські посадовці хоч і говорять, що "Крим – це Україна", але вважають, що Путін може посилити воєнні дії через будь-які операції на півострові. Видання зазначає, що "зростає думка, що інтереси Заходу та України не повністю збігаються, коли справа стосується Криму". Попри це, раніше американці не давали шансів Україні у боротьбі проти Росії.

Україна вже вдало завдавало точкових ударів по Криму. А саме знищила Кримський міст, атакувала Чорноморський флот та періодично застосовує дрони в середині півострова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про заяву республіканця з Сенату США, який хоче передати Україні винищувачі.

Також "Коментарі" писали про українську розвідку, яка розкрила таємну операцію російських спеціальних служб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини