Головна Новини Суспільство Війна з Росією Сенатор США зробив гучну заяву про постачання зброї для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Сенатор США зробив гучну заяву про постачання зброї для України

Американський сенатор, що є членом партії Республіканців, вважає, що Україні необхідно передати винищувачі для боротьби проти Росії.

21 листопада 2022, 21:10 comments2176
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Республіканець Джим Ріш заявив, що Україні потрібно надати винищувачі та навчити пілотів ними керувати. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю сенатора США для видання "Європейська правда".

Сенатор США зробив гучну заяву про постачання зброї для України

Сенатор США Джим Ріш. Фото: з відкритих джерел

Американський політик Джим Ріш розповідає, що він належить до найбільш активної частини Сенату США і постійно направляє рекомендації Білому дому.

"Я, напевно, представляю групу найбільш рішучих. Зокрема, я вважаю, що важливо надати Україні винищувачі та навчити ваших пілотів", — говорить республіканець Джим Ріш.

Попри те, що Ріш є республіканцем, він підтримує постачання зброї до України, адже не входить в групу 45 президента США Дональда Трампа. Трамп та його політики виступають проти фінансової та військової допомоги Україні.

Джим Ріш вважає, що слова про те, що такі дії США можуть тільки призвести до посилення конфлікту республіканець відкидає. Американець нагадує, що коли США вели війни в Афганістані та Кореї російські утворення відправляли туди своїх пілотів та літаки. Ріш зазначає, що готовий проголосувати за рішення передати Україні винищувачі, які б ЗСУ могли використати проти Росії.

"Я зустрічався з українськими пілотами та вважаю, що вони можуть використовувати F-16. Так, потрібно певне навчання, але немає серйозних проблем", — говорить американський політик.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Туреччина таємно постачала Україні зброю з літа — це реактивна система залпового вогню TRGL-230. 

Також "Коментарі" писали про поставки зброю в Україну від неочікуваного союзника. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини