Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чорноморський флот має серйозну проблему. Російське командування стурбоване
commentss НОВИНИ Всі новини

Чорноморський флот має серйозну проблему. Російське командування стурбоване

Чорноморський флот Російської Федерації може отримати серйозний удар від України, попри те, що кораблі передислокувались з Криму до Краснодарського краю.

22 листопада 2022, 18:45 comments1995
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Можлива атака України на нафтовий термінал у Новоросійську, поблизу якого розташована велика база російського Чорноморського флоту стала для росіян ще одним стратегічним викликом, заявили 22 листопада у міністерстві оборони Великобританії. Експерти також відзначають, що десантні кораблі там відносно беззахисні без супроводу.

Чорноморський флот має серйозну проблему. Російське командування стурбоване

Російські кораблі залишають Севастополь. Фото: з відкритих джерел

Британська розвідка повідомила, що вибухи, які стались на нафтовому терміналі у порту Новоросійська лякають росіян, а командування РФ стурбоване.

За даними британської розвідки, Чорноморський флот переніс багато своїх підводних операцій до Новоросійська після того, як його база в Севастополі в тимчасово окупованому Криму зазнала атаки України.

"Російське командування, ймовірно, буде стурбоване загрозами для Новоросійської флотилії десантних кораблів. Ці підрозділи відносно вразливі без супроводу, і після пошкодження Керченського мосту в жовтні вони взяли на себе більш важливу роль у постачанні російських сил в Україні", – пишуть експерти.

Розвідка Британії стверджує, що обставини вибухів поблизу Новоросійська поки невідомі, але будь-яка демонстрація українських сил в акваторії Чорного моря може стати стратегічним викликом для росіян. Таким чином Україна може підірвати російський вплив Чорноморського флоту. Окрім того, Україна та її союзники почали збирати гроші на морські дрони, які себе вдало проявили в атаці по російським кораблям в бухті Севастополя.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, чи зможе російський диктатор Володимир Путін визнати свої помилки.

Також "Коментарі" писали про страхи Путіна. За словами російського блогера Марка Фейгіна президент Росії боїться кількох речей, серед яких виділяє власну слабкість та смерть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини