Головна Новини Суспільство Війна з Росією Чи може Путін визнати свої помилки. Що означатиме програш у війні для президента Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи може Путін визнати свої помилки. Що означатиме програш у війні для президента Росії

Поразка Росії у війні проти України може призвести до страти російського диктатора

22 листопада 2022, 14:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Відомий блогер Марк Фейгін говорить, що президент Росії не визнаватиме своїх помилок. Такі дії можуть погано закінчитись для Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Марка Фейгіна виданню Onet.

Чи може Путін визнати свої помилки. Що означатиме програш у війні для президента Росії

Путін не признає своїх помилок. Фото: з відкритих джерел

Фейгін стверджує, що російський диктатор не буде визнавати своїх поразок, адже це призведе до повалення його режиму. Блогер наголошує, що президент Росії це чудово усвідомлює і для власної безпеки буде й надалі розповідати про свої перемоги, або жести доброї волі.

"Путін до кінця заперечуватиме свою поразку. Якби він визнав поразку, то автоматично постало б питання про його майбутнє. А в тоталітарних країнах один із варіантів майбутнього для лідера – фізично усунути диктатора, який програв війну. Тому, хоча б задля власної безпеки, він би це заперечив. Авторитарний лідер не може програти. Путін це дуже добре розуміє", — вважає Марк Фейгін.

Військовий оглядач наголошує, що під програшем слід розуміти явний провал Росії – "величезні втрати, втрата територій, значне приниження". Фейгін говорить, що кожен елемент повалення путінського режиму вже присутній.

"Коли українські війська увійдуть до Криму, ця поразка стане очевидною для всіх. Навіть для найбільш відданого Путіну росіянина", — стверджує Фейгін.

Росіянин вважає, що тільки після повної перемоги України Російська Федерація зазнає значних змін. Під змінами Фейгін розуміє розпадРосії, як це сталось з СРСР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, чого боїться президент Росії Володимир Путін.

Також "Коментарі" писали про можливого наступника Путіна. Ймовірно ця людина буде прийнятним варіантом для Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини