Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що чекає на Росію після Путіна. Цей президент був би прийнятним варіантом для Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

Що чекає на Росію після Путіна. Цей президент був би прийнятним варіантом для Європи

Марк Фейгін розповів, хто замінить президента Росії Володимира Путіна. Окрім того, росіянин вважає, що революція в Росії почнеться з низів.

22 листопада 2022, 12:00 comments3065
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський блогер та колишній політик Марк Фейгін назвав прийнятну заміну для Путіна на яку б погодилась Європа. Це прем’єр-міністр Росії Михайло Мішустін. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Марка Фейгіна виданню Onet.

Що чекає на Росію після Путіна. Цей президент був би прийнятним варіантом для Європи

Володимир Путін та Михайло Мішустін. Фото: з відкритих джерел

Журналісти видання запитали у російського блогера про можливі сценарії зміни влади у Кремлі. Марк Фейгін відповів, що Михайло Мішустін формально має право на те, щоб замінити Володимира Путіна, адже займає посаду прем’єр-міністра Росії.

"Є фігура, на яку можна зробити ставку як на проміжний варіант – Михайло Мішустін. Формально він має на це право як прем'єр-міністр Росії. І він безпосередньо не відповідає за війну, і не говорить про неї. Такий, як він, був би прийнятний для багатьох груп у Кремлі. Більш того, для Європи це також цілком прийнятний варіант", – говорить російський блогер Марк Фейгін.

Також росіянин поділився думками щодо усунення Путіна від влади. Фейгін вважає, що президент Росії став на бік  Рамзана Кадирова та Євгена Пригожина, які мають свої війська. Адже в суперечці між Кадировим і генералом Лапіним, останній втратив свою посаду, через "погане" ведення війни в Україні.

Фейгін стверджує, що армії не подобаються дії Путіна, але вони не готові повстати проти російського диктатора. Це наслідок постійних чисток, які президент Росії проводив в Армії РФ. Росіянин стверджує, що повстання може початись з низів.

"Проте я можу уявити революцію на низах, яку підтримають генерали. Ініціаторами такого повстання могли бути солдатські маси або новомобілізоване рекрутство", — говорить Фейгін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли куди ймовірно втече Путін після поразки у війні з Україною.

Також "Коментарі" писали про те, на скільки великий запас зброї в Російській Федерації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини