Головна Новини Суспільство Війна з Росією Хакери зламали російські телеканали та показують відео зі знищенням кораблів у Севастополі
commentss НОВИНИ Всі новини

Хакери зламали російські телеканали та показують відео зі знищенням кораблів у Севастополі

В Криму оприлюднили відео з ранковими атаками по акваторії Севастополя.

29 жовтня 2022, 17:43 comments5593
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На території тимчасово окупованого Криму невідома група хакерів зламала російські телеканали, що поширювали пропаганду. Тепер в ефірі кримського телебачення показують відео зі знищенням кораблів, що були розташовані у бухті Севастополя. Про це повідомляє військовий журналіст Андрій Цаплієнко.

Хакери зламали російські телеканали та показують відео зі знищенням кораблів у Севастополі

Хакери зламали російські телеканали. Фото з відкритих джерел

29 жовтня у бухті міста Севастополь відбулось кілька вибухів. Наразі встановлено, що один з кораблів який зазнав пошкоджень виявився фрегат "Адмірал Макаров". Цей корабель є носієм небезпечних ракет типу "Калібр".

Після ранкових вибухів російська влада закрила доступ до державних відеокамер в Севастополі. Також російські служби повідомили, що будуть штрафувати людей, які викладатимуть відео з ранковими вибухами та наслідками.

Тому відеоматеріали, які оприлюднили хакери показують усім жителям Криму, що насправді відбулось в Севастополі. Відео склеєне з кількох частин і має текстовий супровід. У тексті пишуть, що російські кораблі є законною мішенню для українських сил. Окрім того, повідомляють, що російські кораблі які виходять в море з часом опиняться на його дні.

"Ми вирішили поганяли "грозного фрегата" вздовж Севастопольських пляжів, щоб весь світ побачив нікчемність російських моряків-боягузів", — повідомляється на відео.

Фрегат "Адмірал Макаров" є одним з найбільших кораблів РФ в акваторії Чорного моря. Окрім того, саме з цього корабля російської Федерації були запущені ракети по Вінниці.

Також портал "Коментарі" писав про підбитий фрегат "Адмірал Макаров".

Також "Коментарі" писали про хакерів, які виклали в мережу документи з ядерної програми Ірану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини