Головна Новини Суспільство Війна з Росією Відомо по якому кораблю завдано ударів в Криму - фрегат «Адмірал Макаров» (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомо по якому кораблю завдано ударів в Криму - фрегат «Адмірал Макаров» (ВІДЕО)

У Севастополі вночі відбулось кілька гучних вибухів.

29 жовтня 2022, 17:20 comments3012
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








29 жовтня сталося кілька вибухів на акваторії Севастополя. За інформацією українського журналіста Андрія Цаплієнко, який посилається на власні джерела у силових структурах в Криму було пошкоджено щонайменше три російські кораблі, які були носіями ракет типу "Калібр".

Відомо по якому кораблю завдано ударів в Криму - фрегат «Адмірал Макаров»  (ВІДЕО)

Фрегат "Адмірал Макаров". Фото з відкритих джерел

Цаплієнко стверджує, що один з кораблів є фрегат "Адмірал Макаров". З цього корабля в липні були випущені крилаті ракети "Калібр", які завдали значних ушкоджень місту Вінниця. Окрім того, в наслідок ракетного удару загинули люди, серед яких дівчинка, на ім'я Ліза.

Також фрегат "Адмірал Макаров" став головним російським кораблем в акваторії Чорного моря після потоплення крейсера "Москва".

Український кореспондент стверджує, що окрім фрегата "Адмірал Макаров" значних ушкоджень зазнали ще два кораблі. Також Цаплієнко додає, що є висока ймовірність, що кораблі потоплені.

Українські спецслужби прямо не коментують ситуацію та поки невзяли відповідальність за ранкові атаки по кораблях. Але за збігом обставин на офіційних сторінках СБУ опубліковано пост з текстом "It's BAVOVNA o'clock!"

Переглянути ексклюзивне відео від українського журналіста можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські рятувальники знайшли рештки рятувального човна з крейсера "Москва". Ймовірно рятувальний човен був дірявий і люди на ньому використовували рятувальні жилети, щоб залишатись на плаву.

Також "Коментарі" писали про те, як українські соцмережі відреагували на вибухи Кримського моста. Цікаво, що підрив Кримського мосту відбувся невдовзі після дня народження Володимира Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини