Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські прикордонники натрапили на рятувальний пліт з російського крейсера "Москва"
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські прикордонники натрапили на рятувальний пліт з російського крейсера "Москва"

Українці знайшли залишки від рятувальної шлюпки з крейсера "Москва"

16 вересня 2022, 15:36
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські прикордонники отримали понівечену рятувальну шлюпку від раніше потопленого українськими військовими крейсера "Москва". Про це повідомляє Державна прикордонна служба України на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Українські прикордонники натрапили на рятувальний пліт з російського крейсера "Москва"

Українські прикордонники натрапили на рятувальний пліт з російського крейсера "Москва". Фото з відкритих джерел

Рятувальна шлюпка, яка розрахована на 20 осіб потрапила до українських прикордонників через охоронця торгового судна, який виловив російське приладдя з Чорного моря.

На рятувальному човні знаходилась велика кількість різноманітних речей російських моряків. Серед них, це антиводяний мішок з російськими монетами, символіка РФ та однострої російських військовослужбовців. Одяг моряків та морпіхів був позначений бойовими номерами.

Як зазначають прикордонники на відео, це все що залишилось від російських моряків. За повідомленнями Державної прикордонної служби України пліт був не в робочому стані, тому російські військові, які хотіли врятуватись з крейсера "Москва" мали його моментально лагодити. Рятувальна шлюпка не йшла під воду завдяки прив’язаним жилетам до неї.

Детальне відео від Державної прикордонної служби України про знахідку в Чорному морі можна переглянути нижче:

Як відомо, українські військові потопили ракетний крейсер "Москва" 14 квітня 2022 року за допомогою ракет "Нептун".

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про те, як російські військові сили втратили 100 танків за 100 годин. Це відбулось завдяки вдалому контрнаступу українських сил на Харківщині.

Також "Коментарі" писали про слабкого Путіна. Саме таким зараз бачать російського лідера громадяни РФ, адже він не може закінчити війну в Україні.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини