Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська розвідка розкрила план російських спецслужб
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська розвідка розкрила план російських спецслужб

Головне управління розвідки України повідомило про плани російських спецслужб, які будуть намагатись влаштувати теракти на території Білорусі

20 листопада 2022, 15:02 comments1319
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські спецслужби готують серію провокацій на об'єктах критичної інфраструктури в Білорусі, зокрема і на Білоруській атомній електростанції. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт Головного управління розвідки України.

Українська розвідка розкрила план російських спецслужб

Росія планує теракти в Білорусі. Фото: з відкритих джерел

За даними ГУР на території Білорусі мають статись теракти у вигляді штучно спричинених техногенних катастроф критичної інфраструктури країни. Серія терактів ймовірно відбудеться поблизу кордону Білорусі з Україною та іншими країнами ЄС, в тому числі і в Гродненській області де розташована Білоруська АЕС.

ГУР повідомляє, що за цим планом і його реалізацією стоять російські спецслужби, а білоруські органи просто повідомлені про їх діяльність.

"Відповідальними за теракти традиційно призначать громадян країн НАТО та України, які начебто будуть перевдягнені у білоруську військову форму", — стверджує Головне управління розвідки України.

Окрім того, українська розвідка пояснила, для чого росіяни реалізують такий план.

"На думку розробників проєкту все це має прискорити втягування білоруської армії у війну в Україні на боці окупантів. А також створити необхідну для кремля суспільну думку в білоруському суспільстві", — вважають у ГУР.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американська розвідка повідомила, що Іран вимагає в Російської Федерації на свою зброю.

Також "Коментарі" писали про таємний договір між Росією та Іраном. За даними США Іран планує розпочати масове виробництво дронів-камікадзе на території Російської Федерації. Американці заявили, що й надалі стежитимуть за діями Ірану та пообіцяли підтримку Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини