Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія та Іран заключили таємний договір. Розвідка США повідомила деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія та Іран заключили таємний договір. Розвідка США повідомила деталі

Іран та Російська Федерація уклали таємну угоду про виробництво безпілотників на території РФ

20 листопада 2022, 11:13
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після отримання іранських безпілотників та їх використання в Україні влада Росії таємно домовилась з керівництвом Ірану про виробництво дронів-камікадзе на своїй території. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Washington Post.

Росія та Іран заключили таємний договір. Розвідка США повідомила деталі

Лідери Росії та Ірану. Фото з відкритих джерел

Російські війська вже кілька тижнів використовує іранські дрони-камікадзе Shahed-136, які РФ називає на "Герань-2". Окрім того, на початку жовтня Москва і Тегеран уклали контракт на постачання близько 1000 балістичних ракет та безпілотників в Росію. Уся ця зброя активно використовується військовими РФ для атак по українській енергетичній інфраструктурі.

Американське видання посилаючись на розвідку США стверджує, що співпраця між Росією та Іраном переходить на новий рівень. Офіційні особи обох країн на початку листопада домовились про виробництво іранських безпілотників на території Росії. Таким чином альянс між Іраном та Російською Федерацією посилюється, що помічають офіційні особи Заходу.

"Іран і Росія можуть брехати світові, але вони не можуть приховати факти: Тегеран допомагає вбивати українських мирних жителів, постачаючи зброю та допомагаючи Росії в її операціях", – заявила речниця Ради національної безпеки Адрієнна Уотсон.

Захід і надалі буде підтримувати Україну у війні з Росією.

"Ми продовжуватимемо надавати Україні важливу безпекову допомогу, необхідну їй для захисту, включаючи системи протиповітряної оборони", — додала речниця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що вимагає Іран від Путіна за свої безпілотники та ракети. 

Також "Коментарі" писали про заяву Михайла Подоляка, який вважає за необхідне завдавати удари по місцях де виготовляють іранські дрони-камікадзе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

termo

20 листопада 2022, 12:41

Тepмoбeльe нoвoгo пoкoлeния с влaговывoдящeй и тeплooбменной фyнцией, oбладаeт антибaктеpиальными и гипоaллepгенными cвойствaми, большой выбор моделей. Покyпaй по до военной цeнe ----- https://uclck.me/termoua


Новини