Головна Новини Суспільство Війна з Росією Іран погодився передати Росії близько 1000 балістичних ракет та ще більще дронів-камікадзе
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран погодився передати Росії близько 1000 балістичних ракет та ще більще дронів-камікадзе

Росія та Іран продовжують військову співпрацю.

1 листопада 2022, 15:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Іран готує продовжити постачання військової техніки в Російську Федерацію. Наразі іранські військові готують для перевезення близько 1000 балістичних ракет класу "земля-земля" та ще більше дронів-камікадзе. Про це повідомляє видання CNN з посиланням на західних чиновників.

Іран погодився передати Росії близько 1000 балістичних ракет та ще більще дронів-камікадзе

Іранські балістичні ракети. Фото з відкритих джерел

За постачанням такого озброєння уважно стежать Західні партнери, адже це буде вперше, коли Ісламська Республіка передасть Росії високоточні керовані ракети. Аналітики вважають такий крок зможе дати Кремлю значні переваги у війні проти України.

Наразі CNN стверджує, що іранські військові відправили близько 450 своїх безпілотних літальних апаратів до Росії. Саме ці дрони-камікадзе завдають значної шкоди українській інфраструктурі.

Джерела видання повідомляють, що точний час, коли зброя прибуде до Росії невідома, але зазначають, що це станеться до кінця року.

Попри те, що США та інші союзники мають численні докази застосування військами РФ іранських дронів, Росія та Іран не підтверджують інформацію про купівлю/продаж безпілотників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ЗСУ ліквідували в жовтню рекордну кількість росіян - понад 12 тис. Окрім того, за статистикою в жовтні українським військам вдалось збити понад 400 безпілотних літальних апарата, що є найбільшим показником від початку повномасштабного вторгнення.

Також "Коментарі" писали про російську ракету, яка впала на території Молдови. Подія сталась під час масової атаки українських енергетичних об'єктів 31 жовтня. За офіційною інформацією ніхто не постраждав, але виявились пошкодження вікон у кількох будинках в молдовському селищі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 листопада 2022, 15:54

Ти диви, як чудово працює Беніна схема! Поки країна під правлінням бородатого божевільного, вона буде місцем утилізації шкідливої для Ізраїлю зброї. А нас це зробить тільки сильнішими і рішучішими у боротьби за повернення до минулого життя. Яке стало причиною сьогодення. Повернемо корумпованим контроль над потоками у межах кордонів 1991! Дамо корумпованим можливість розпилу репарацій!


Новини