Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Молдові впала російська ракета (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Молдові впала російська ракета (ФОТО)

Одна з ракет ранкового обстрілу по Україні впала на території Молдови.

31 жовтня 2022, 13:50 comments1009
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час масового запуску ракет 31 жовтня російськими військами по території України одна з ракет була підпита ППО та впала на територію Молдови. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на офіційну сторінку Міністерство внутрішніх справ Республіки Молдова у Facebook.

У Молдові впала російська ракета (ФОТО)

У Молдові впала російська ракета Фото з відкритих джерел

Поблизу молдовського селища Наславча впала російська ракета, яку збили українські сили ППО. Як повідомляє Міністерство внутрішніх справ Молдови постраждалих та загиблих немає, але у кількох будинків пошкоджені вікна в наслідок звукової хвилі від падіння.

Українська влада підкреслює, що росіяни намагались атакувати дамбу та енергетичні компоненти Дністровської ГАЕС, що розташована всього за 10 км від селища Наславча. МВС України повідомило, що загрози повені немає. На місці інциденту працює оперативно-слідча група.

Своєю чергою спецслужби Молдови обходять місце падіння уламків ракети для уникнення можливих небезпечних ситуацій.

У Молдові впала російська ракета (ФОТО) - фото 2
У Молдові впала російська ракета (ФОТО) - фото 3
У Молдові впала російська ракета (ФОТО) - фото 4

31 жовтня Росія здійснила черговий терористичний запуск ракет по українській інфраструктурі. У столиці України в багатьох районах немає світла та проблеми з водопостачанням, заявляє мер міста Кличко. Загалом же українським військовим вдалось збити 44 з понад 50 російських ракет.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Єврокомісія хоче покарати угорського лідера за корупцію. Але Орбан може уникнути цього покарання.

Також "Коментарі" писали про прогноз на майбутнє Росії від дисидента РФ. За його словами Російську Федерацію заллє кров'ю від війни за крісло Путіна, після падіння його режиму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини