Головна Новини Суспільство Війна з Росією Заллють Росію кров'ю – російський опозиціонер про майбутнє режиму Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Заллють Росію кров'ю – російський опозиціонер про майбутнє режиму Путіна

Російський дисидент вважає, що після Путіна в Росії буде кривава боротьба за владу.

27 жовтня 2022, 18:30 comments1321
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський опозиціонер Леонід Гозман, який останніми місяцями переховується від російської влади в Польщі спрогнозував майбутнє РФ після падіння режиму Путіна. За його словами Росію заллє кров’ю від міжусобиць. Про це російський дисидент Леонід Гозман заявив в інтерв’ю виданню RP.

Заллють Росію кров'ю – російський опозиціонер про майбутнє режиму Путіна

Російський опозиціонер Леонід Гозман. Фото з відкритих джерел

Російський дисидент Леонід Гозман вважає, що зараз в РФ триває пасивний опір. Під цим поняттям 72-річний політик має на увазі те, що багато людей тікають з Росії через мобілізацію, а підтримка Путіна постійно падає.

Гозман стверджує, що на думку росіян, вони не можуть нічого змінити. Дисидент вважає, що росіян просто розстріляють і увесь протест закінчиться. Попри це, на думку росіянина нація зможе повстати коли не буде хліба.

Російський опозиціонер говорить, що після падіння режиму Путіна усі будуть рівними у боротьбі за владу, що призведе до війни між арміями в РФ, включно з приватними та регіональними.

"Пригожин з Шойгу, Шойгу з Золотовим, а Золотов з Кадировим. Заллють Росію кров'ю", — стверджує російський опозиціонер Леонід Гозман.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв слова Леоніда Гозмана про те, що майбутній президент Російської Федерації повинен буде стати на коліна в кількох містах України. Окрім того, за словами російського дисидента Росія має виплатити репарації Україні не чекаючи остаточного рішення міжнародного суду.

Також "Коментарі" писали про поплічника Путіна, президента Білорусі Лукашенка, який готує своє суспільство до активної війни з Україною. Про це заявила білоруська опозиціонерка Тихановська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини