Головна Новини Суспільство Війна з Росією Президенту Росії доведеться стати на коліна в Києві, Бучі та Маріуполі
commentss НОВИНИ Всі новини

Президенту Росії доведеться стати на коліна в Києві, Бучі та Маріуполі

Росія має просити вибачення перед Україною та сплатити репарації, вважає російський дисидент.

27 жовтня 2022, 18:02 comments1518
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський дисидент Леонід Гозман висловив свою підтримку Україні. Окрім того, 72-річний політик вважає, що новому президенту Росії доведеться стати на коліна в українських зруйнованих містах. Про це Гозман заявив в інтерв’ю виданню RP.

Президенту Росії доведеться стати на коліна в Києві, Бучі та Маріуполі

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

RP запитало у Леоніда Гозмана про те, чи вдасться після падіння Путіна зберегти Росію в нинішніх кордонах. На що Гозман відповів, попри те, що він громадянин Росії, йому байдуже на кордони своєї країни, головне аби не гинули люди.

Тоді журналісти поцікавились у Гозмана, чи зможе майбутня Росія відновити відносини зі світом, так як це зробили Німеччина. На що російський дисидент відповів, що ймовірно так, але це зможе статись лише після того, як в Росії буде "обраний справжні президент та парламент, а не якийсь клоун Василь".

Також, Гозман зазначає, що новому президенту доведеться визнати російські злочини режиму Путіна, так само як німці зізнались у своїх.

"Новому президенту Росії доведеться стати на коліна в Києві, Бучі та Маріуполі", — заявляє російський дисидент Леонід Гозман.

72-річний політик вважає, що Росія сама має запропонувати репарації для України та не чекати на рішення суду. Якщо це станеться, то тільки тоді діалог між українцями та росіянами буде можливий.

Раніше портале "Коментарі" повідомляв, що індійський міністр оборони розкритикував російського колегу через війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про Володимира Зеленського, який озвучив скільки дронів-камікадзе іранського виробництва вдалось збити українським військовим.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини