Головна Новини Суспільство Війна з Росією Можна наносити удари по виробництву дронів – Подоляк
commentss НОВИНИ Всі новини

Можна наносити удари по виробництву дронів – Подоляк

Михайло Подоляк висловився про можливі удари по іранських заводах.

5 листопада 2022, 21:11
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник глави офісу президента Михайло Подоляк вважає, що мають бути знищені заводи в Ірані, які виготовляють зброю та продають її Російській Федерації. Таку думку озвучив радник глави офісу в прямому ефірі українського телемарафону новин.

Можна наносити удари по виробництву дронів – Подоляк

Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

Михайло Подоляк відреагував на слова Ірану, який зізнався, що постачає зброю для Росії. Хоча іранська влада додала, що такі постачання відбувались ще до повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Подоляк повідомляє, що заява Ірану дивна, адже виходить, що Росія майже вісім місяців не могла атакувати українську критичну енергоструктуру, а тепер чомусь це робить за допомогою дронів-камікадзе іранського виробництва. Росія не визнає, що використовує іранські безпілотники. В російській армії вони отримали нову назву -"Герань-2".

Радник глави офісу президента вважає, що санкцій та припинення торговельних відносин з Іраном замало та говорить про атаки на виробництва безпілотників та балістичних ракет. Саме цю зброю Ісламська Держава планує постачати до Росії за даними розвідки США.

"Мені здається, що можна було б наносити конкретні удари по виробництву дронів та балістичних ракет тощо. Не може така держава безкарно це робити далі", — озвучив свої думки Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону.

Раніше Михайло Подоляк розповідав, що колишній російський президент фактично визнав, що РФ є терористичною країною.

Також "Коментарі" писали посилаючись на слова радник глави офісу президента Михайла Подоляка, який назвав терміни можливого закінчення війни з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини