Головна Новини Суспільство Війна з Росією Радник президента України Михайло Подоляк назвав термін, коли закінчиться війна
commentss НОВИНИ Всі новини

Радник президента України Михайло Подоляк назвав термін, коли закінчиться війна

Михайло Подоляк вважає, що за сприятливих умов війна закінчиться за кілька місяців.

13 жовтня 2022, 23:10 comments1480
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник президента України Михайло Подоляк розповів в інтерв'ю німецькому виданню Bild про можливі часові рамки завершення війни.

Радник президента України Михайло Подоляк назвав термін, коли закінчиться війна

Радник президента України Михайло Подоляк. Фото з відкритих джерел

На запитання німецьких журналістів про закінчення війни Михайло Подоляк назвав часові рамки, а також умови, які сприятимуть перемозі України.

Радник президента вважає, що кінець війни залежить від кількох основних пунктів. Одним з яких Подоляк називає постачання військової зброї. За його словами РСЗВ або БТР можуть значно прискорити закінчення війни.

"РСЗВ або БТР, можуть прискорити хід цієї війни, ми можемо говорити не за роки, а за місяці, і це дуже важливо", — повідомляє Михайло Подоляк.

Також радник Зеленського вважає, що війна йде не лінійно, адже постійно є сумніви у Європі та світу стосовно Росії. Але за сприятливих умов Подоляк прогнозує закінчення війни у 2023 році.

"Якщо все піде правильно, війна може закінчитися взимку або навесні 2023 року", — сказав Подоляк.

Радник президента України вважає, що РФ програє та залишить анексовані території, а після поразки Росія зазнає внутрішніх політичних змін. Саме такий варіант Подоляк вважає єдиним правильним завершенням війни, адже інші варіанти призведуть до нового протистояння у майбутньому.

"Якщо Росію сьогодні не перемогти, буде більше шовінізму та реваншизму", — говорить радник президента для видання Bild.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про інтерв'ю Зеленського в якому президент України назвав найближче оточення Путіна цуциками, а також розкритикував росіян, бо вони глухі та сліпі. 

Також "Коментарі" писали про те, що під час розмови з німецькими журналістами Володимир Зеленський назвав з ким буде говорити в Російській Федерації про мир. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини