Головна Новини Суспільство Війна з Росією Під час масштабної тривоги окупанти накрили деокуповану область артилерією
commentss НОВИНИ Всі новини

Під час масштабної тривоги окупанти накрили деокуповану область артилерією

Під час масштабної тривоги окупанти накрили Сумську область артилерією

16 грудня 2022, 15:58
Поділіться публікацією:

Під час масштабної повітряної тривоги 16 грудня російські окупанти обстріляли деокуповану Сумську область із артилерії. У регіоні зафіксували 40 "прильотів". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram голови Сумської ОВА Дмитра Живицького.

Під час масштабної тривоги окупанти накрили деокуповану область артилерією

Російській віська. Фото: з відкритих джерел

"Під час повітряної тривоги та ракетних ударів по всій Україні росіяни накрили вогнем прикордоння Сумської області: били з артилерії та мінометів", — написав Дмитро Живицький.

За словами голови Сумської області, загалом зафіксовано близько 40 прильотів у Білопільській, Миколаївській (сільській), Середино-Будській, Хотінській громадах. Оскільки Сумщина є прикордонною областю, то вона ситематичнео обстрілюється ворогом з території РФ.

Варто нагадати, вранці 16 грудня російські війська вдалися до масованого ракетного обстрілу України. У низці міст та областей заявили про відключення світла та проблеми з водопостачанням.                                                                                                

Читайте також на порталі "Коментарі" — Україна не отримає від Польщі системи ППО Patriot, які пропонують поляки Німеччини. Польська влада розмістить дані ЗРК на своїй території, висловлюючи при цьому розчарування позицією офіційного Берліна. Експерти проаналізували спеціально для видання "Коментарі" цю ситуацію, а також загалом питання постачання Україні озброєнь для відображення російської агресії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія активно готується до другої хвилі мобілізації . Чи наважиться Кремль піти на такі заходи? Які можуть бути наслідки усередині РФ? Із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини