Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Пекельний сезон для окупантів": в окупованому Мелітополі сильна пожежа - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Пекельний сезон для окупантів": в окупованому Мелітополі сильна пожежа - подробиці

Полум'я розгорілося у північній частині Мелітополя

13 серпня 2022, 23:05 comments1187
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В окупованому місті Мелітополь (Запорізька область) спалахнула пожежа. Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров у своєму офіційному Telegram-каналі.

"Пекельний сезон для окупантів": в окупованому Мелітополі сильна пожежа - подробиці

Пожежа. Іллюстрація

За попередніми даними, спалахнув ворожий автомобіль.

Пекельний сезон для окупантів — у самому розпалі. Прямо зараз: сильна пожежа в північній частині Мелітополя — по вулиці Ломоносова. За попередньою інформацією горить ворожий автомобіль. Як не намагаються окупанти погасити полум'я, самі визнають — машину вже не врятувати. самі рашисти – невдовзі на них точно чекає чергова пекельна ніч від наших ЗСУ та руху опору", — розповів мер Мелітополя.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Байден та Сі Цзіньпін мають намір зустрітися: чому це важливо – про що говоритимуть. Експерти розповіли, які інтереси можуть переслідувати два лідери, готуючись до зустрічі та навіщо Сі Цзіньпіну турне до Південно-Східної Азії.

Читайте також про те, що чомусь США тягнуть із визнанням РФ державою-спонсором тероризму – чим загрожує це рішення Москві. Як у Вашингтоні, так і в Москві розуміють чим загрожує офіційне покликання РФ державою-спонсором тероризму.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що через війну відбувається з економіками України та РФ – який прогноз. Українська економіка зможе вистояти за допомогою західних партнерів, а ось для російської неприємності лише починаються, їх пік очікується у 2023 році.

Також "Коментарі" інформували про те, що експерти розповіли, чому 9 серпня стався перелом у війні, на який усі так чекали. Росіяни вже самі зрозуміли, що тепер про настання доведеться забути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини