Головна Новини Суспільство Війна з Росією Партизани проникли на базу Чорноморського флоту у Феодосії: що виявили
commentss НОВИНИ Всі новини

Партизани проникли на базу Чорноморського флоту у Феодосії: що виявили

Агент "АТЕШ" виявив автомобільні бокси та дав координати казарм, штабу та складів з боєприпасами

17 листопада 2023, 07:25 comments3301
Поділіться публікацією:

Представники партизанського руху "АТЕШ" поінформували, що їхній агент проник на територію військової частини російських окупантів у Феодосії. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє "АТЕШ" у Telegram.  

Партизани проникли на базу Чорноморського флоту у Феодосії: що виявили

Крим. Фото: з відкритих джерел

"АТЕШ" пробрався вночі на територію ВЧ 80393 у Феодосії. Агент "АТЕШ" успішно провів розвідувальні дії на території однієї із частин Чорноморського флоту РФ", – йдеться у повідомленні.

Партизани наголошують, найголовнішим досягненням є те, що "вдалося зафіксувати точні місця розміщення автомобільних боксів, складів із БК, казарм та штабу" військової частини.

В "АТЕШ" підтвердили, що здобуту інформацію вже передано відповідним структурам, які незабаром ухвалять відповідні рішення, щоб ця військова частина перестала становити загрозу для України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — впевненість у тому, що українські війська не почнуть наступ на тимчасово окупований Крим у країни-агресора, як не було, так і немає. Саме тому росіяни продовжують будувати захисні споруди та вогневі точки в анексованому Криму. На цей раз партизани зафіксували будівництво споруд біля Євпаторії. Про це йдеться у повідомленні "АТЕШ".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ГУР Міноборони України підказали окупантам: де незабаром чекати "прильотів" у Криму та чому краще якомога швидше покинути півострів.                                                                                                             

Раніше "Коментарі" повідомляли – в естонській розвідці озвучили прогноз щодо звільнення Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/atesh_ua/2611
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Укр

20 листопада 2023, 08:29

Бог, какой Бог - черт ты лысый! Будущее нашей планеты - это точно без балотных аленей, мухоморокуров и кислощецких обезьян!

Бог

17 листопада 2023, 11:12

Читаю и ржу-не могу-краще покинути полуостров! хохлам краще застрелиться-всем,потому что хитрая,но тупая,хвастливая нация в будующем не нужна.


Новини