Головна Новини Суспільство Війна з Росією Останній російський корабель залишає Крим: у ВМС України розкрили деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Останній російський корабель залишає Крим: у ВМС України розкрили деталі

Окупанти поступово продовжують виводити свої кораблі, побоюючись нових ударів ЗСУ

15 липня 2024, 11:50 comments1414
Поділіться публікацією:

Росія вивела із окупованого Криму всі сторожові кораблі свого чорноморського флоту. Нині виходить останній. Як передає портал "Коментарі", таку заяву у Facebook зробив спікер ВМС України Дмитро Плетенчук.

Останній російський корабель залишає Крим: у ВМС України розкрили деталі

Російський сторожовий корабель. Фото: з відкритих джерел

"Останній сторожовий корабель чф Росії прямо зараз звалює з нашого Криму", — написав Дмитро Плетенчук.

Україна, яка не має великих військових кораблів, використовувала безпілотні військові катери, начинені вибухівкою, для атак на російські судна, а також завдавала ударів по об'єктах флоту та інших військових цілей у Криму з використанням ракет Storm Shadow і ATACM.

Читайте також на порталі "Коментарі" — багато прогнозів: Буданов поставив крапку в питанні знищення Кримського мосту в 2024 році.

Також видання "Коментарі" повідомляло – поки в Україні триває повномасштабна війна, анексований Крим можуть звільняти різні шляхи, у тому числі військові. Таку думку в інтерв'ю "Крим.Реалії" висловив колишній політв'язень, дисидент, журналіст, перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял.

Перший заступник голови Меджлісу зазначив, що деокупація Криму "буде важкою", і не можна говорити, що вона буде лише політичною чи дипломатичною.

"…Крим звільнятимуть різними шляхами. І, зокрема, військовим шляхом. І треба бути готовими. І треба розуміти, що будуть жертви. І тому потрібно для себе з'ясувати, як діяти, коли почнеться ця військова операція", — сказав співрозмовник.

Раніше "Коментарі" писали – більше попереджень не буде: в Україні звернулися до туристів, які зібралися до Криму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини