Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Осоромилися на весь світ": окупанти обговорюють вибух на аеродромі в Криму - перехоплення розмови (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Осоромилися на весь світ": окупанти обговорюють вибух на аеродромі в Криму - перехоплення розмови (ВІДЕО)

ГУР МО опублікувало чергове перехоплення розмови окупантів

12 серпня 2022, 10:27 comments4433
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило чергову розмову окупантів зі своїми родичами. Відео було опубліковано на офіційній сторінці ГУР МОУ у соціальній мережі Facebook.

"Осоромилися на весь світ": окупанти обговорюють вибух на аеродромі в Криму - перехоплення розмови (ВІДЕО)

Армія РФ

"Чекають поки що до Москви на Червону Площу прилетить, тощо...". Дружина окупанта із так званої Л/ДНР розповідає останні новини, серед яких нещодавні вибухи у Криму.

Жінка розповідає про офіційну версію, яку висловила російська влада і коментує: "Яксь вчасно здетонував авіасклад...". Після цього вона описує панічні настрої росіян.

Окупант зі свого боку додає: "У нас пацани теж за це кажуть, що, каже, росіян мають і мають, а ті огризнуться не можуть".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   військовий в інтерв'ю ЗМІ міг розкрити зміст стратегічних планів ЗСУ: подробиці. Міноборони разом із СБУ працюють над запобіганням та протидії витоку важливої військової інформації. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Кремль усунув до 40% російських генералів, але Шойгу залишився на посаді: відома причина. Шойгу досі лишається на посаді, щоб уникнути дискредитації військово-політичного керівництва країни. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що обов'язкова евакуація буде не лише з Донеччини: названо інші області. Гаряча фаза війни в Україні триває і з настанням холодів є загроза, що низка населених пунктів залишиться без подачі тепла. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що відстрочення виплат за держборгом: що це означає для України – чи могли ми отримати найкращі умови. Експерти розповіли, як від цього рішення виграє Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини