Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти знову мають просування на фронті: деталі від DeepState
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти знову мають просування на фронті: деталі від DeepState

За інформацією DeepState, окупанти просунулися на кількох ділянках фронту на Донеччині

29 липня 2024, 09:45
Поділіться публікацією:

Російські окупанти просунулися на кількох ділянках фронту на Донеччині. Як інформує портал "Коментарі", про це повідомили аналітики DeepState.

Окупанти знову мають просування на фронті: деталі від DeepState

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

Зокрема, за їхніми даними ворог просунувся у Веселому, Красногорівці, біля Бажаного та Новоолександрівки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — раніше аналітики DeepState повідомили, що російські війська окупували село Вовче (Донецька область) і змогли просунутися вперед у Яснобродівці. Також зафіксовано просування противника в районах населених пунктів Желане та Діброва.

Також видання "Коментарі" повідомляло – DeepState повідомляє про окупацію Росією ще одного населеного пункту.

Раніше "Коментарі" писали – експерт із питань сектору оборони та безпеки Олег Старіков в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню заявив, що зараз противник проводить четвертий етап своєї літньої військової кампанії. Цей етап має настати в середині серпня – на початку вересня.

Олег Старіков прогнозує, що цей етап буде у вигляді ескалаційної складової із посиленням тиску по всій лінії бойового зіткнення.

"Логічним у читачів може бути питання: чи зможе противник пробити нашу оборону і вийти на оперативний простір? Одразу можу сказати, що це ворогові не вдасться. Тому що росіяни мають ресурс лише на оперативне просування, тобто максимум до 50 км. У противника немає можливості досягти оперативно-стратегічного успіху. Може йтися лише про оперативно-тактичний. І, якщо росіянам це вдасться, це буде вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей", – зазначив Олег Старіков.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини