Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти зазнали втрат і були відкинуті назад: ЗСУ відбили ворожі атаки на сході України
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти зазнали втрат і були відкинуті назад: ЗСУ відбили ворожі атаки на сході України

ЗСУ дають гідну відсіч окупантам

3 серпня 2022, 18:28
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку на Бахмутському та Авдіївському напрямках. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Окупанти зазнали втрат і були відкинуті назад: ЗСУ відбили ворожі атаки на сході України

ЗСУ

Як інформує Генштаб ЗСУ, російські загарбники вели штурмові дії в районі Берестового та у напрямках Володимирівка – Яківлівка, Покровське – Бахмут, Володимирівка – Соледар, Відродження – Кодема, Відродження – Зайцеве, Семигір'я – Кодема та Доломітне – Семигір'я. Усі ворожі спроби штурму українські воїни відбили, завдали окупантам втрат та відкинули назад.

На Авдіївському напрямку ворог намагався вести наступ у напрямках Новоселівка Друга – Красногорівка, Спартак – Авдіївка, Василівка – Красногорівка, Мінеральне – Авдіївка та на напрямі Донецьк – Піски, успіху не мав, відійшов.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що між Азербайджаном та Вірменією спалахнули бої , є вбиті та поранені. У Нагірному Карабаху було зафіксовано загострення ситуації. Представники Вірменії заявили, що азербайджанські підрозділи спробували перейти на лінію розмежування.

Читайте також, що експерти розповіли, кого тепер Кремль посилає на війну – чим відповість Україна. За фактом у Росії триває прихована мобілізація, але з живою силою в окупантів, як і раніше, проблеми.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що не треба ховатися за спідницею і тікати: Данилов відреагував на чергову петицію щодо виїзду за кордон чоловіків. Данилов вважає, що чоловіки, які не бажають воювати, мають допомагати українській армії.

Також "Коментарі" інформували про те, що у РНБО розповіли, навіщо Кремль маніпулює темою переговорів. РФ готова на переговори: у РНБО пояснили, що не так у "миролюбній" риториці Кремля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини