Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти викрадають дітей українських військових - ГУР МО
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти викрадають дітей українських військових - ГУР МО

Загарбники продовжують чинити військові злочини на українській землі

24 червня 2022, 14:49
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Випадки викрадення родичів українських військових на тимчасово окупованих територіях набувають системного характеру. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Fabeook.

Окупанти викрадають дітей українських військових - ГУР МО

Армія РФ

"На жаль, бази даних українських громадян потрапляють до рук рашистів під час захоплення адміністративних будівель або за допомогою колаборантів-зрадників", — ГУР МО.

Розвідники повідомляють, що на сьогоднішній день більшість таких випадків фіксується на тимчасово окупованих територіях Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей. При цьому викрадають як дорослих родичів (у тому числі жінок та людей похилого віку), так і дітей.

"Зокрема, нещодавно стало відомо, що окупанти взяли до заручників кількох дітей чергового українського військовослужбовця", — ГУР.

Надалі росіяни можуть зв'язуватися з військовослужбовцями та вимагати прибути на окуповані території в обмін на безпеку рідних.

"Кожен із цих випадків є свідченням найжахливіших військових злочинів, які скоюються окупантами на нашій землі. Усі вони будуть належним чином розслідувані. Винні у їх скоєнні понесуть справедливе покарання", — зазначили у Головному управлінні розвідки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що серед агентів Кремля виявився нардеп : у СБУ розповіли плани Росії повалити українську владу. СБУ виявила колаборанта серед політиків. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Лавров заговорив про ще одну війну Росії. Лавров порівняв ЄС та НАТО з гітлерівською Німеччиною та попередив про небезпеку масштабної війни. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що екснардепа підозрюють у фінансуванні бойовиків "ДНР", — ГБР (Відео). Ексдепутат фінансував бойовиків у псевдореспублікі та привласнив артефакти з Криму. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що означає висновок ЗСУ із Сєвєродонецька – чи вдасться тепер утримати Лисичанськ. Українські захисники продовжують тримати оборону, не дозволяючи вийти окупантам на адмінкордони Луганської області, але з кожним днем це робитиме все важче. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини