Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти вбили жінку та двох дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти вбили жінку та двох дітей

Нанесли мінометний удар

5 березня 2023, 14:11
Поділіться публікацією:

Жінка та двоє дітей загинули сьогодні внаслідок обстрілу рашистами села Понятівка на Херсонщині. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію голови Офіса президента Андрія Єрмака.

Окупанти вбили жінку та двох дітей

Черговий злочин окупантів на Херсонщині

"Відбувся мінометний обстріл села Понятівка на Херсонщині. Влучання у приватний житловий будинок. Загинуло 3 особи. Російські терористи продовжують вбивати мирних людей", — написав Андрій Єрмак.

Раніше голова ОП, коментуючи фото вщент зруйнованої рашистами Мар'їнки, написав таке:

"Мар‘їнка. Її більше нема. Так виглядають наслідки діяльності терористичної росії. Вони мало чим відрізняються від ІДІЛ. "Русскій мір". До нього Мар‘їнка жила та процвітала, — написав Андрій Єрмак. — Якою має бути розплата росіян за Мар‘їнку та інші українські міста? За злочини та вбивства? Трибунал. Санкційна удавка. Військове знищення на полі бою. Ізоляція. Справедливий перегляд російської історії, включно з часами Другої світової. Репарації. Демілітаризація. Крах режиму. Ми зробимо це". 

Зазначимо, що Бахмут оточити росіянам не вдалося, але під Авдіївкою рашисти використали нову руйнівну авіабомбу — півторатонний заряд, що планує. Використання нової бомби дозволить російським окупантам скидати заряд, не заходячи до зони враження українських сил ППО.

Українська розвідка розповіла, скільки лишилось російській економіці. Очільник воєнної розвідки України генерал-майор Кирило Буданов впевнений, що економіка РФ не здатна буде забезпечувати ведення агресивної війни в Україні уже через три місяці.  Він вважає, що у держави-терориста залишився час до кінця весни, щоб спробувати досягнути бодай якихось своїх воєнних цілей в Україні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини