Головна Новини Суспільство Війна з Росією Окупанти стягують танки: Андрющенко назвав напрямок, де росіяни готують новий наступ
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти стягують танки: Андрющенко назвав напрямок, де росіяни готують новий наступ

Радник мера Маріуполя Петро Андрющенко зафіксував переміщення колони російських танків та БМП на одному з напрямків.

7 грудня 2023, 17:25 comments3067
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко припускає, що росіяни можуть почати ще одну точку наступу та поновити бої у напрямку Вугледара. За його словами російські сили стягують туди танки та БМП.

Окупанти стягують танки: Андрющенко назвав напрямок, де росіяни готують новий наступ

Колона російських танків. Фото ілюстративне

Петро Андрющенко в ефірі телеканалу "Еспресо" зауважив зміни у поведінці росіян, які переміщують важку військову техніку.

"Останнім часом росіяни стягують великі резерви у напрямок Вугледара, перекидаючи їх з Запорізької або Херсонської областей, частково з території Росії. Ворог переміщує військову техніку полями, і це досить незвично", — зазначив радник міського голови Маріуполя.

Петро Андрющенко вказує, що поблизу Маріуполя була зафіксована чергова колона росіян, яка складалась з танків та БМП. Український чиновник висловив думки про можливість нової гарячої точки наступу росіян у війні в Україні.

"Таке враження, що росіяни накопичують сили в районі Мар'їнка — Вугледар, щоб саме там створити ще одну точку наступу й поновлення бойових дій", — сказав Андрющенко.

За словами Петра Андрющенка на Вугледарському напрямку таких активних бойових дій, як поблизу Авдіївки немає, однак така підготовка російських сил може вказувати, "що найближчим часом ми знову почуємо про Вугледар, з точки зору наступу росіян".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни досягли успіхів у боях за промзону на півдні Авдіївки. За словами майора Нацгвардії на цьому напрямку російські сили лізуть з усіх щілин.

Також "Коментарі" писали про представників ТЦК, які заявляють, що не розуміють, чому українці не хочуть йти на мобілізацію. Тоді як колишній командир "Айдару" назвав місто, де найбільше ухилянтів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини