Головна Новини Суспільство Війна з Росією Майор Нацгвардії про бої в Авдіївці: "лізуть з усіх щілин"
commentss НОВИНИ Всі новини

Майор Нацгвардії про бої в Авдіївці: "лізуть з усіх щілин"

Росіяни розпочали третю хвилю наступу. Військовий розповів, як це впливає на бої за Авдіївку.

27 листопада 2023, 10:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські війська почали черговий наступ на Авдіївку, що дозволяє українським бійцям знищувати велику кількість російської техніки та живої сили. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяви майора запасу НГУ Олексія Гетьмана в ефірі "Еспресо".

Майор Нацгвардії про бої в Авдіївці: "лізуть з усіх щілин"

Майор запасу НГУ про бої за Авдіївку. Фото з відкритих джерел

Олексій Гетьман розповів, що росіяни вже почали третю хвилю наступу на Авдіївку.

"Якщо під час першої і другої хвилі були атаки по флангах, то зараз вони намагаються атакувати ще й "в лоб". Те, що ворог там робить такі м'ясні штурми, дозволяє нищити велику кількість живої сили ворога і техніку", — повідомив майор запасу.

Гетьман також відреагував на інформацію російських воєнкорів, які розповідають, що росіяни захопили промзону в Авдіївці. За його словами росіяни "можуть розповідати що завгодно", однак кількість російських солдатів, які у цій зоні здійснюють атаки "зашкалює".

"Вони лізуть з усіх щілин. Окупанти почали використовувати важкі бомби, авіаційні удари і коксохімічний завод майже повністю зруйнований", - розповідає Олексій Гетьман та пояснює, що "тримати оборону не так зручно, як тоді, коли він був як фортеця, зараз це руїни".

Майор запасу НГУ також вказав, чи можуть росіяни оточити українських солдатів. Гетьман пояснює, що така ймовірність невисока, адже у такому разі командування дасть сигнал на відхід.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про небезпечну тактику росіян, яка полягає у відступу.

Також "Коментарі" писали українського бійця, який розповів про бої за Авдіївку. За його словами росіяни зменшили артилерійський вогонь, однак, українських солдатів такі новини зовсім не тішать. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини