Головна Новини Суспільство Війна з Росією Український військовий розповів про небезпечну тактику відступу росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Український військовий розповів про небезпечну тактику відступу росіян

Військовослужбовець пояснив тактику Росії, чому солдати РФ залишають свої позиції на які згодом заходять українські сили.

14 листопада 2023, 09:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко пояснив російську тактику відступу. За словами військового росіяни залишають свої позиції, щоб потім накрити ЗСУ потужним артилерійським вогнем.

Український військовий розповів про небезпечну тактику відступу росіян

Військовий пояснив тактику відступу росіян. Фото з відкритих джерел

В ефірі телеканалу FreeДом Іван Тимочко розповів про небезпечну військову тактику російської армії.

"Тактика Росії ось в чому: спочатку відійти, тоді займають позиції наші війська, вони (росіяни) контратакують дуже жорстоко та агресивно, з ціллю повернути для себе втрачені позиції", — говорить Тимочко.

Іван Тимочко також прокоментував військові дії росіян у Бахмуті та Авдіївці. За його словами місяць боїв за Авдіївку не приніс росіянам ніяких переваг, а сама операція, яка мала на меті продемонструвати "силу російської зброї" не виправдала себе. Тому російська армія намагається компенсувати це на іншому напрямку — поблизу Бахмута.

Військовослужбовець розповів, що окупанти намагаються утримати Бахмут, оскільки у російській пропаганді це місто — єдине "місце бойової слави" російської армії. Однак повна втрата цього міста призведе до репутаційного удару по Кремлі. Крім того, Тимочко вважає, якщо російська армія не піде у наступ поблизу Бахмута, то війська РФ будуть оточені, що розуміють командири Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що полковник ЗСУ дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні. За його словами, військові дії в Україні можуть закінчитись у найближчі роки, однак небезпека з території РФ може тривати ще десятиліття.

Також "Коментарі" писали про рішення Франції відправити зброю замість України до Вірменії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини