Головна Новини Суспільство Війна з Росією Полковник ЗСУ дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Полковник ЗСУ дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні

Військовий стверджує, що Україна може перемогти Росії у війні вже у 2024 році, однак для цього є одна умова.

13 листопада 2023, 13:07 comments3159
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Полковник запасу ЗСУ Роман Світан заявив, що Україна здатна повністю витиснути російські війська окупованих територій у 2024 році. Однак війна проти Росії на цьому етапі не закінчиться. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ТСН.

Полковник ЗСУ дав прогноз, коли закінчиться війна в Україні

Українські військові на війні. Фото з відкритих джерел

Роман Світан стверджує, що у разі виконання країнами гарантами Будапештського меморандуму своїх зобов'язань на поставку усього необхідного обладнання для українських військ, то Україна зможе перемогти Росію у 2024 році. Однак навіть після закінчення війни в Україні конфлікт з Росією не буде завершено.

"Протистояння з Росією не закінчиться. Ми звільнимо територію, розіб’ємо російську армію, яка до нас зайшла. Але бойові дії на кордоні триватимуть ще мінімум років 10", — прогнозує Світан.

За словами полковник запасу ЗСУ загроза від Росії буде постійно, поки "імперія буде існувати". Світан прогнозує, що розпад Росії почнеться з Кавказу і далі продовжиться до Якутії. За словами військового, Україні необхідно буде й надалі тримати свою армію поблизу російського кордону аби стримувати прикордонні сутички.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що майор ЗСУ оцінив можливість закінчення війни проти Росії у 2024 році. За словами майора українцям слід визначитись з тим, що таке перемога у війні проти Росії.

Також "Коментарі" писали про суперпрогнозистів, які назвали рік, коли закінчиться війна в Україні. У своєму прогнозі на війну експерти зазначили, що ймовірність завершення війни проти Росії до 1 жовтня 2024 року становить 30%. За середніми оцінками суперпрогнозистів війна в Україні може закінчитись у 2025 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини